Vacatures

MEDEWERKER BEDIENING

Van warm ontvangst tot betrokken afscheid
Gastvrijheid komt recht uit het hart en is iets dat je uitstraalt in alles wat je doet. Mensen het gevoel geven dat ze welkom zijn en gezien worden. Niet alleen drankjes inschenken, maar ook oprechte aandacht schenken. En dat zit in de kleine dingen: inleving, geduld, een glimlach, herkenning, begrijpen wat er aan tafel gebeurt en daarop inspelen. Jij kan anderen de middag, avond of dag van hun leven bezorgen.

Bij restaurant Terlago zien we eten en drinken als een ware beleving. We prikkelen de zintuigen met verrassende gerechten met aandacht voor mooie ingrediënten. In een sfeervolle ambiance laten we mensen voelen dat ze meer zijn dan zomaar een gast. We zorgen ervoor dat iedereen heerlijk kan ontspannen, genieten en ontdekken. Zo creëren we de optimale culinaire beleving waarmee onze gasten even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden. Laat jij ze ervaren wat sfeervol genieten is?


Jij als gastheer of gastvrouw bij Terlago
In de bediening van Terlago zorg jij ervoor dat onze gasten niets tekortkomen: je bent het gezicht van ons restaurant. Je haalt er voldoening uit om mensen te laten genieten van een culinair bezoek van ultieme kwaliteit. Samen met je team breng je beleving op niveau in ons restaurant en op ons terras.

Terlago biedt een horecabaan die meer is dan bedienen. Je creëert een passende sfeer en brengt jouw passie over op de ander. Daarom zoeken we een gastvrije en enthousiaste persoonlijkheid. Opleiding en ervaring vinden we hierin minder belangrijk: we kijken naar jou als persoon.

 

Jouw werkzaamheden:

 • De zaak opstarten en/of sluiten
 • Gasten hartelijk ontvangen en placeren 
 • Kennis van de gerechten, de bereidingswijze en de dranken goed overbrengen op de gasten en ze hierin kundig adviseren
 • Bestellingen opnemen en naar de tafels brengen 
 • Sta je een dienst achter de bar dan zorg jij dat de drankjes met ‘oog voor aandacht’ gemaakt worden

 

Wat vragen wij van jou?

Gastvrijheid

Jij hebt oog voor aandacht en vindt het belangrijk dat gasten een fantastische tijd beleven. Jij houdt ervan om anderen in de watten te leggen en met jouw enthousiasme en positiviteit zorg jij voor de juiste sfeer aan tafel. 

Teamspirit

De ultieme beleving creëren we samen. Daarom zoeken we een sociaal persoon die samen met ons wil ontwikkelen naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Eigen inbreng wordt bij ons altijd gewaardeerd en we geven je de mogelijkheid om door te groeien, bijvoorbeeld tot leidinggevende.

Zin om aan te pakken

Werken in de horeca vraagt vanzelfsprekend om stressbestendigheid. Hiervoor heb je een hands-on-mentaliteit nodig en je kunt omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent gemotiveerd om geen genoegen te nemen met ‘prima’ en gaat alleen voor de allerbeste kwaliteit.

Ervaring (of niet)

Ervaring in de horeca is een pre, maar niet noodzakelijk. Wij stellen namelijk geen eisen aan opleiding en ervaring, maar aan gastvrijheid en enthousiasme. Er staat een leuk en sociaal team vol vakmensen voor je klaar om je alle kneepjes van dit geweldige vak te leren.

Wat krijg je ervoor terug?
Werken bij Terlago betekent werken in een sfeervolle werkomgeving vol afwisselende uitdagingen. Ons kleine maar hechte team werkt elke dag hard samen om gasten te voorzien van een culinaire beleving van het hoogste niveau. We gaan met respect met elkaar om en vinden het belangrijk om ook jou als persoon de aandacht te geven die jij verdient. Daarom bieden we ook mogelijkheden om door te groeien tot bijvoorbeeld barista of leidinggevende.

Wij vinden het erg belangrijk om te zorgen dat ook jij volop kunt genieten op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Daarom ben je vrij op feestdagen zoals carnaval, kerst en oud- en nieuwjaarsdag. Bovendien zijn wij in de bouwvakvakantie gesloten zodat jij kunt genieten van jouw vakantie. Zo geven we ons team de mogelijkheid om te ontspannen en het leven te vieren. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en de werktijden zijn tussen van 10 tot 18 uur en op vrijdag en zaterdag tot 24 uur.  En verder bieden we:

 • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris;
 • Een oproep, vast parttime of fulltime contract;
 • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing);
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen.
 • Wijn & spijs avonden, waarbij gerechten en bijpassende wijnen van de nieuwe kaart worden geproefd
 • Aan het einde van je dienst kun je genieten van sluitdrankjes om na te borrelen met je collega’s
 • Wij werken met een maandelijkse planning 

 

Welkom in de culinaire wereld van Terlago
Zodra je Terlago – gelegen in het centrum van Horst – instapt, word je overladen met warme ambiance en oprechte gastvrijheid. Dit restaurant is het resultaat van liefde en passie voor de meest verse en hoogkwalitatieve producten. Wij verrassen onze gasten met onze heerlijke gerechten op de lunch- en dinerkaart, met zorg uitgekozen wijnen en prijswinnende koffiespecialiteiten. Wij hebben aandacht voor bijzondere ingrediënten en bieden daarom niet alleen klassiekers met een verrassende twist, maar ook gerechten die geïnspireerd zijn op de huidige trends. 

Bezorg jij binnenkort onze gasten fijne momenten?
Kom dan eens gezellig babbelen, onze barista zet de koffie alvast klaar! Stuur een mail naar info@terlago.nl of bel naar 077 – 398 6978, dan maken we meteen een afspraak.

Corona

Maatregelen!

Als we eerder moeten sluiten, beginnen we toch gewoon een uurtje eerder met de tapasavond.

We zullen ‘s avonds nog steeds heerlijke tapas serveren, maar dit gaan we op vrijdag, zaterdag en zondag in 2 shifts doen.

De 1e shift is van 17.00 uur tot 19.15 en de 2e shift van 19.30 tot 22.00 uur.
Onze sluitingstijd is vervroegd naar 22.00 uur.

Wil je verzekerd zijn van een tafel? Reserveer dan tijdig.

Bestellen van de dagkaart kan evengoed dagelijks tot 18.00 uur.

De mogelijkheid tot take away zullen we gewoon voortzetten. 

Wij gaan de komende weken met veel enthousiasme tegemoet en hopen jullie gezellig te mogen ontvangen!

Bedank voor uw begrip!

 Team Terlago

Openingstijden

Dinsdag

 • Bar / Restaurant 10:00 - 17:30
 • Keuken 11:00 - 17:00

Woensdag

 • Bar / Restaurant 10:00 - 17:30
 • Keuken 11:00 - 17:00

Donderdag

 • Bar / Restaurant 10:00
 • Keuken 11:00 - 22:00

Vrijdag - Zaterdag

 • Bar / Restaurant 10:00
 • Keuken 11:00 - 22:00

zondag

 • Bar / Restaurant 12:00
 • Keuken 12:00 - 22:00