SOUS CHEF

Vacature - 32 uur

 

Genieten van de eerste tot de laatste hap
Wij zien eten in een restaurant als een ware beleving. Het is het moment om zintuigen te prikkelen met verrassende gerechten. Om mensen te laten ervaren wat aandacht met eten kan doen. Het is een ervaring die thuis niet snel te evenaren is. We zetten bij Terlago namelijk een sfeervolle ambiance neer door mensen te laten voelen dat ze meer zijn dan zomaar een gast.

We stellen smaakpapillen op de proef met mooie ingrediënten en verrassende combinaties. Bijzondere smaakbelevingen die achter de schermen met veel passie bereid worden. Word jij de nieuwe rechterhand van onze chef? Ook al zien gasten jou niet, jij creëert de optimale culinaire beleving die gasten even laat ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden. Laat jij ze ervaren wat smaak van kwaliteit is?

 

Jij als sous chef bij Terlago
Als sous chef bij Terlago creëer je samen met het keukenteam gerechten op niveau. Je haalt er voldoening uit om mensen te laten genieten van een culinair bezoek van ultieme kwaliteit. Jij hebt passie voor smaak en wil dit graag ook op anderen overbrengen. Dit doe je met verse ingrediënten, seizoensproducten en bijzondere smaakcombinaties. Hiermee zet je smaakbelevingen van ongekende hoogte op tafel en creëer je een ware culinaire beleving voor onze gasten.

Wij stellen jouw inbreng enorm op prijs: je krijgt de ruimte om nieuwe producten te ontwikkelen en je hebt viermaal per jaar inbreng in onze nieuwe menukaart. Creativiteit, initiatief en zelfstandigheid worden dus oprecht gewaardeerd. En in tegenstelling tot andere horecawerkgevers, hoef je bij Terlago alleen overdag te werken van dinsdag tot en met vrijdag en alleen op zaterdagavond tot 23 uur.

 

Dit neem je mee:

Creativiteit

Vier keer per jaar een nieuwe menukaart van verrassende Terlago-kwaliteit vraagt om creativiteit van hoge culinaire waarde. Daarom breng je een hoop passie voor smaak naar onze keuken. Zo kun je met jouw eigen bedachte en ontwikkelde gerechten onze gasten laten proeven wat jij in huis hebt.

Cooking skills

Dat we goede kookkwaliteiten van je vragen lijkt ons vanzelfsprekend. Het liefst zien we dit terug in de vorm van een relevante afgeronde opleiding en/of een aantal jaren werkervaring als kok. Maar uiteindelijk draait het allemaal om de smaak, passie en oog voor detail. Laat ons maar eens proeven wat je kunt!

Gedrevenheid

Werken in de horeca vraagt vanzelfsprekend om stressbestendigheid. Hiervoor heb je een hands-on-mentaliteit nodig en je kunt omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent gemotiveerd om geen genoegen te nemen met ‘prima’ en gaat alleen voor de allerbeste kwaliteit.

Teamspirit

De ultieme beleving creëren we samen, óók in de keuken. Daarom zoeken we een persoon die samen met ons wil ontwikkelen naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Eigen inbreng wordt bij ons altijd gewaardeerd en we geven je de ruimte om het beste uit jezelf te halen.

 

Wat krijg je ervoor terug?
We bieden je een contract als sous chef voor 32 uur, verdeeld over 4 dagen. We zijn overdag geopend van dinsdag t/m zaterdag en zaterdagavond tot 23 uur.  Dat betekent maar een avond per week werken!

Werken bij Terlago betekent werken in een sfeervolle werkomgeving vol afwisselende uitdagingen. Ons kleine maar hechte team werkt elke dag hard samen om gasten te voorzien van een culinaire beleving van het hoogste niveau. We gaan met respect met elkaar om en geven jou als persoon de aandacht die jij verdient.

Wij vinden het erg belangrijk dat ook jij volop kunt genieten op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Daarom ben je vrij op feestdagen zoals carnaval, kerst en oud- en nieuwjaarsdag. Zo geven we ook ons team de mogelijkheid om te ontspannen en het leven te vieren.

En verder bieden we natuurlijk:

 • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing);
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen.

 

Welkom in de culinaire wereld van Terlago
Zodra je Terlago – gelegen in het centrum van Horst – instapt, word je overladen met warme ambiance en oprechte gastvrijheid. Dit restaurant is het resultaat van liefde en passie voor de meest verse en hoogkwalitatieve producten. Wij verrassen onze gasten met onze heerlijke gerechten op de lunch- en menukaart, met zorg uitgekozen wijnen en prijswinnende koffiespecialiteiten. Wij hebben aandacht voor bijzondere ingrediënten en bieden daarom niet alleen klassiekers met een verrassende twist, maar ook gerechten die geïnspireerd zijn op de huidige trends. Bij ons is iedereen welkom.

Bezorg jij binnenkort onze gasten fijne momenten?
Kom dan eens gezellig babbelen, onze barista zet de koffie alvast klaar! Stuur een beknopte motivatiebrief en CV naar info@terlago.nl, dan nemen we snel contact met je op om een afspraak in te plannen.

Corona

Maatregelen!

Als we eerder moeten sluiten, beginnen we toch gewoon een uurtje eerder met de tapasavond.

We zullen ‘s avonds nog steeds heerlijke tapas serveren, maar dit gaan we op vrijdag, zaterdag en zondag in 2 shifts doen.

De 1e shift is van 17.00 uur tot 19.15 en de 2e shift van 19.30 tot 22.00 uur.
Onze sluitingstijd is vervroegd naar 22.00 uur.

Wil je verzekerd zijn van een tafel? Reserveer dan tijdig.

Bestellen van de dagkaart kan evengoed dagelijks tot 18.00 uur.

De mogelijkheid tot take away zullen we gewoon voortzetten. 

Wij gaan de komende weken met veel enthousiasme tegemoet en hopen jullie gezellig te mogen ontvangen!

Bedank voor uw begrip!

 Team Terlago

Openingstijden

Dinsdag

 • Bar / Restaurant 10:00 - 17:30
 • Keuken 11:00 - 17:00

Woensdag

 • Bar / Restaurant 10:00 - 17:30
 • Keuken 11:00 - 17:00

Donderdag

 • Bar / Restaurant 10:00
 • Keuken 11:00 - 22:00

Vrijdag - Zaterdag

 • Bar / Restaurant 10:00
 • Keuken 11:00 - 22:00

zondag

 • Bar / Restaurant 12:00
 • Keuken 12:00 - 22:00